Athmosphere

Kablene i Synergistic Research Atmosphere serien «spiller» musikk med samme svarte bakgrunn som Synergistic Research sine tidligere aktivt skjermede kabler. Takket være UEF teknologien de har jobbet med i snart 3 år, kan Synergistic Research nå bygge ikke-aktive kabler med ytelsesnivåer kun overgått av sine egne referanse Galileo LE kabler. Og takket være redusert produksjonstid og ”cutting edge” teknologi, kan Atmosphere serien levere state-of-the-art ytelse til en pris andre kabel-merker ikke kan matche.

Galileo LE

Synergistic Research sine Galileo LE-kabler er en videreutvikling av Galileo System kabler, hvilke var et ”price-no-object” prosjekt. Et vellykket sådan, de ble blant annet kåret til Cable of the year i The Absolute Sound 2010. Dette er hva som ble uttalt etter å ha testet Galileo kablene i TAS.

UEF RED – Black Power Cords

UEF RED og BLACK power cords har samme UEF teknologi og soniske karakteristikker som de prisbelønte Red og Black sikringer, men på steroider. Disse nye strømledningene er fleksible, rimelige , og i stand til å levere mye strøm ved behov.