Phantom Premier

Glem det du tror du vet. I motsetning til alle trådløse høyttalere du har hørt, smelter Phantom Premiers revolusjonerende teknologi sammen og leverer en intens opplevelse. En du bokstavelig talt kan føle på kroppen.
Koble på strøm, spill og slipp løs disse høyttalerne med kraft, klarhet og presisjon som ingenting annet har hørt i denne kategorien av høyttalere. Med null forvrengning, null bakgrunnsstøy hele veien opp til 4500 watt og 108 desibel (avhengig av modell).

Analog Digital Hybrid

ADH (Analog Digital Hybrid) teknologien som ble utviklet for Devialet Expert systemet har for første gang lyktes å kombinere raffinementet av Analog forsterkning (klasse A) og kraften og kompaktheten av Digital forsterkning (klasse D).


Heart Bass Implosion

HBI® (Heart Bass Implosion) ble utviklet for Phantom og er det eneste systemet i verden som gjør det mulig for ekstremt lave frekvenser å bli gjengitt fra en så kompakt konstruksjon.Phantom bygget rundt to hermetiske basshøyttalere som fungerer under høyt trykk.


Active Cospherical Engine

ACE® (Active Cospherical Engine) høyttaler teknologi har gitt den ideelle formen til å reprodusere lyd og spre det lineær i alle retninger. Phantom har den perfekte akustiske arkitektur for rundstrålende utslipp med homogen lyd uansett lyttevinkel og uten noen diffraksjon.

TechCrunch

Better than speakers 20x its size

Computer Audiophile

It’s hard to believe

The Telegrapgh

“You might not believe your ears

Le Figaro

Spectaculaire

Det har i flere år vært et stadig voksende marked for trådløse multi-rom lydsystemer, men til tross for mange aktører så har det ikke vært et seriøst tilbud for audiofile.
Nå har Devialet, selskapet som i 2010 kom med den prisbelønte og revolusjonerende D-Premier forsterkeren meldt seg på dette markedet med et imponerende system – Phantom!
Devialet sine forsterkere er bygget rundt det de selv kaller «ADH», hvor en analog forsterker setter output spenningen mens de digitale forsterkerne gir det meste av strømmen. Dette betyr at lytteren får det beste fra to verdener; kraften og det kompakte designet fra den digitale strømforsyningen, sammen med kvaliteten fra en analog forsterker. Denne teknologien har de ytterligere perfeksjonert og Devialet kommer nå med et helt nytt høyttalersystem de kaller Phantom. Phantom er et trådløs multi-room system med et futuristisk design og aller viktigst, en imponerende ytelse. I hver høyttaler finnes en Devialet forsterker og DAC, til tross for en størrelse på 25 cm bredde og en vekt på 11kg! Phantom White yter 750 watt, mens Silver Phantom hele 3000 watt.
Med dette systemet kan du koble opp til 24 Phantoms via Wi-Fi med Devialet sin egen ruter kalt Dialog, en ”ruter” som er sentralen i ditt multi-rom system.
Høyttalerne har med sin SAM teknologi en bassgjengivelse du ikke vil tro. Det vil ikke være behov for en subwoofer, selv i store rom. Phantom har en akustisk arkitektur som sikrer homogen lyd uansett lyttevinkel.
Når du skal bygge ut med flere høyttalere, – plugg inn Phantoms og plug inn Dialog. Til slutt laster du ned Spark, et program som gir deg mulighet for å bestemme i hvilke rom du ønsker å lytte til hvilken musikk, fra hvilken kilde du måtte ønske.

Spec Verdier
ACOUSTICAL PERFORMANCE Distortion : 0.001% | Saturation : 0 | Background Noise : < 0,5dB SPL at 3m
SOUND PRESSURE LEVEL Phantom: 99 dB SPL at 1 meter
Silver Phantom:105 dB SPL at 1 meter
AMPLIFICATION POWER Phantom: 750 Wpeak
Silver Phantom:3 000 Wpeak

BANDWIDTH 16Hz to 25kHz ± 2dB at 82dB SPL | 28Hz to 25kHz ± 2dB at 92dB SPL | 49Hz to 25kHz ± 2dB at 102dB SPL

DIGITAL ANALOG CONVERTER TI PCM1798 24bits/192kHz

PROCESSOR 800MHz dual-core ARM Cortex – A9 MPCore processor, hard IP, and FPGA in a single Cyclone V System-on-Chip (SoC) 512 MB DDR3 Memory

TECHNOLOGIES HBI® (Heart Bass Implosion), ADH® Intelligence (Analog Digital Hybrid), SAM® (Speakers Active Matching), EVO® Platform, ACE® Loudspeaker (Active Cospherical Engine)

Phantom : 16.990,-
Silver Phantom: 19.990,-
Gold Phantom:25.990,-
Dialog:2.990,-
Remote:1.490,-
Tree Wood:3.990,-
Tree White:3.490,-
Treepod:2990,-
Ceco:1.990,-
Cocoon:2.990,-
Devialet Care:2.490,-
Lost Recordings – Single:990,-
Lost Recordings – Double:1190,-
Lost Recordings – Single Laquer:49.990,-
Lost Recordings – Double Laquer:69.990,-

NYHETER