Devialet Phantom Spark

Devialet Spark er en gratis nedlastbart App som lar deg kontrollere dine Phantom, alle sammen eller hver for seg, fra din datamaskin, smarttelefon eller nettbrett. Hopp fra en sang til en annen, fra ett rom til et annet, fra Phantom til Phantom.
Devialet ruter, Dialog, er avgjørende for å koble mer enn én Phantom sammen og å ha tilgang til nettbaserte musikktjenester Spotify, Tidal og Qbuz.

Alle dine og vennene dine sine kilder!

Alle dine og dine venners kilder gjøres tilgjengelig.Spark kombinerer musikk lagret på dine enheter og de av vennene dine som er koblet til det samme Wi-Fi-nettverk.Med Dialog, Phantom sin intelligente hub, får du tilgang til de beste nettbaserte musikktjenestene.


24 Phantoms i multi-roms ved å trykke på en knapp

Kontroller opptil 24 Phantoms i en multiroms løsning.Med Spark Appen er mulighetene nesten uendelige. Spille musikk hjemme når, hvor og hvordan du liker:den samme sangen kan spilles i harmoni over hele hjemmet ditt eller en sang i hvert rom, kontrollere volumet, grupper og dele opp dine Phantoms…


Den første virkelig samarbeidsspilleliste

Lag en spilliste sammen med dine venner.Med Spark, kan alle brukere som er koblet til det samme Wi-Fi-nettverk kommuniserer med hverandre og skape en samarbeidsspilleliste i sanntid. Du har tilgang til dine venners musikk og de har tilgang til din. Alt dere trenger å gjøre er å komme sammen!

NYHETER