Magico S-SUB

S-SUB gjør det mulig å utvide Magico S-serien sin evne til å spille bass. S-serien er på ingen måte høyttalere som er regnet som bass fattige, men med en woofer er man mer fristilt fra et eventuelt problematisk rom.
S-Sub er en vertikalt stående woofer med buede aluminium sidepaneler som vi kjenner fra S-serien for øvrig. Sidene er maskinert ”in-house” ut i fra en halv-tommers tykke aluminiumprofiler som er seksten tommer i diameter. Innvendig avstivning er nøye plassert over hele kabinettet for å minimere resonanser og eliminere enhver mulighet for at kabinett skal kunne ta skade av det enorme lydtrykk som kan bygge seg opp.

S-SUB M-CAST 205.000,- Kr
S-SUB M-COAT 249.000,- Kr

Spec Verdier
Innebygd forsterker 2000Watt
Frekvensområde 15-150Hz
Impedans 4 Ohm
Elementer 2 stk woofer,12 «
Følsomhet 90dB
Vekt 113 Kg

S-SUB gjør det mulig å utvide Magico S-serien sin evne til å spille bass. S-serien er på ingen måte høyttalere som er regnet som bass fattige, men med en woofer er man mye mer fristilt fra et eventuelt problemtaisk rom.
S-Sub er en vertikalt stående woofer, med buede aluminiumssidepaneler som vi kjenner fra S-serien for øvrig. Sidene er maskinert ”in-house” ut i fra en halv-tommers tykke aluminiumprofiler som er seksten tommer i diameter. Innvendig avstivning er nøye plassert over hele kabinettet for å minimere resonanser og eliminere enhver mulighet for at kabinett skall kunne ta skade av det enorme lydtrykk som kan bygge seg opp.
S-Sub er bestykket med 2x 12-tommers Magico bass drivere som er front montert i en vertikal rekke. Hvert element har en ekstremt kraftig magnet og ultra-stiv aluminiums kjegler som er i stand til å produsere dype kraftige bassfrekvenser med nødvendig hurtighet og nøyaktighet. S-SUB drives internt av en revolusjonerende digital forsterker som har en 3,000VA strømforsyning (240V), fullt regulert utgangstrinn og leverer 2500 watt. Sømløs integrasjon med de viktigste høyttalerne i et stereoanlegg eller hjemmekinoanlegg gjør du enkelt med det innebygde digital-kontrollerte aktive delefilteret.
S-Sub tar liten plass, og i og med at den fyrer forover er den enkel å plassere langs hovedveggen i lytterommet.

S-SUB M-CAST 215.000,-
S-SUB M-COAT 259.000,-

NYHETER